Entrevista a:

Alvaro Pérez Gamero


Fútbol Sala entre amics a la màxima categoria catalana
Entitat:
F.S. Espardenya Masquefa

Càrrec que ocupa en la entitat: President adjunt.

Quina és la raó de ser de la vostra entitat?

Cal dir que la nostra principal raó va començar sent la diversió i el poder gaudir del Fútbol Sala entre amics, actualment la competició ha fet que siguem mes exigents i es per això que volem arribar al mes alt possible dins de les diferents competicions de la Federació Catalana de Futbol Sala.

Quins aspectes destacaries de la vostra entitat?

Sens dubte el grup, una colla d’amics que amb el temps hem aconseguit formar un equip molt competitiu amb la barreja de veterania i fitxatges amb molta projecció sense sortir de Masquefa.

Quants anys fa que hi col·labores?

El proper estiu farem 17 anys, desde l´any 1991 sempre he col·laborat com a jugador, entrenador i fa una temporada faig les gestions amb la federació, sponsors i amb l’ajuntament per que no ens falti de res.

Com hi vas entrar?

Va ser a l´estiu del 1991 quan varem decidir formar l’equip i jugar el primer torneig, a partir d’aquí el nom de Penya Espardenya ens ha acompanyat a tot arreu.

Quines expectatives de futur teniu?

Un cop assolida la màxima categoria catalana, voldríem mantenir-la i consolidar-nos com un dels equips punters en la província de Barcelona.

Participes en alguna altra entitat/associació?
Actualment col·laboro amb la Regidoria d´Esports exercint de delegat junt amb la companya Elena de Gas a fons.

Quina és la teva professió ?
Empresari en el sector immobiliari.

De petit què volies ser de gran ?
Tenir la meva empresa , dependre de mi en tots els aspectes, i estar vinculat a la fomentació de l’esport en la mesura que es pugui.

En quin barri/zona vius?

C/ Blasco de Garay, actualment considerat urbanització Can Valls.

Cóm veus Masquefa i el seu futur ? Què t’agrada i què no ?

Evidentment una població que ha manifestat un increment d’habitants tan gran ha de notar unes mancances a nivell de serveis. Es per això, que en el procés d’adaptació dels nou vinguts cal conscienciar a la gent explicant que no serà fàcil estar a l’alçada d’altres poblacions de moment. Encara que estic segur que aviat serem una vila important a la comarca.

En quin indret de Masquefa et perdries ?

Pel barri del carrer Can Mata avui anomenat nou barri, de camí al cementiri i baixant a la riera, crec que son les millors vistes de Monserrat amb el cementiri vell també de fons. Cal dir, que aquells carrers m’han vist créixer i els hi tinc un afecte especial.


Col·lecciones alguna cosa ?

Monedes antigues.

Ets casat/da?

Si

Tens fills ?

A la Maria de 3 anys.

Quin tipus de música t’agrada ?

Grups d´actualitat com Melendi, Sueño de Morfeo, La Quinta Estacion i tot tipus de musica que es faci agradable de escoltar. No tinc preferències per cap estil en concret.

Practiques algun esport? Quin?

Futbol sala i paddel quan puc

Què t’agrada fer en el teu temps de lleure ?

Estar amb la meva filla i trobar recursos per fer créixer l’esport a Masquefa.

Ens recomanes un llibre?

No soc de llegir llibres, acostumo a llegir El Periodico de Catalunya diàriament i tot tipus de revistes de negocis, com Emprendedores, l’últim llibre va ser sobre els atemptats del 11-S

Un desig per al futur?

Que quan pitjor estem, que sigui com ara.