Que no ens prenguin el pèl, que no ens diguin que el vot en blanc no val per a res! El vot en blanc potser significa disconformitat? Alguna vegada algun polític s’ha fet aquesta pregunta? Crec que és evident que sí.

 

Em cau la cara de vergonya veure com els polítics poden prometre, enganyar, mentir, i aquí o no passa rés, gràfiques amunt i a l’altre costat les gràfiques a l’inrevés i aquí no passa res. Ja n’hi ha prou de confondre a la gent i de mentir i prometre a tor i dret!

 

Que predica el PSC? Una altre cop sentirem el famós “apoyaré...” el PP que l’únic que fa es destruir en comptes de crear? O CIU dient que faran respectar Catalunya? No recorden que van tenir 25 anys per fer-ho? O ERC “per un país de primera, per això volem la independència” però que s’ha cregut? Ara volen la independència? Fa uns quants anys que són al govern! Que mirin enrere! I ICV sempre el fidel satèl·lit del PSC, que no es presenten junts perquè el nom no cabria als cartells! I queden els partits que no tenen veu en els mitjans i que en gran majoria tenen un programa molt limitat.

 

Per tot això i molt més crec que és l’hora d’escarmentar als polítics empoltronats que tenim, crec que som un poble prou madur per veure que ja fa temps que juguen amb nosaltres! Crec que la política és una cosa imprescindible però que els actuals dirigents han caducat i el seu discurs ha quedat obsolet! Es l’hora del canvi, l’hora de noves maneres de fer política que no s’allunyin del poble, que facin que la gent del dia a dia se senti identificada i que vagi a votar convençuda de que el seu vot servirà de molt!

 

Cal anar a votar perquè és un exercici de llibertat d’expressió que molts dels nostres avis no van poder fer.

 

Per la gent que no està d’acord amb l’actual poltrona de titelles que governen crec que el vot en blanc és la millor opció! Que passaria si tota la gent que no va a votar perquè està desenganyada votes en blanc?

 

Jordi Masferrer Pesarrodona