F.S. Espardenya- CFS Amposta: 9-4

F.S. Espardenya Masquefa
06/10/2009

Comparteix

L´Espardenya guanya el primer partit de lliga de forma contundent contra un adversari molt complicat, pel resultat de 9 a 4.

Dissabte l´Espardenya va començar el camí en aquesta nova edició de la LLiga Divissió d´Honor Catalana amb un gran resultat (9-4), la contudència del mateix no ens ha de fer pensar que va ser un partit fàcil, ja què l´Amposta veni de guanyar el primer partit de lliga i sempre és un adversari molt complicat, amb molt ordre tàctic i una gran força física.

Per l´Espardenya van jugar:

Ruben (porter), Cayuela (1gol), Garrido (2 gols), Angel (2 gols), Fofy, Francis (1 gol), Josep (1 gol), Cristian (1 gol), Rafa, Edu (porter) i Jordi Torra (1 gol).

La primera part va ser molt igualada, on l´Espardenya es va avançar en dues ocasions, amb l´Amposta aconseguint empatar les dues vegades, fins que a falta de 5 minuts per arribar a la mitja part, l´Espardenya va aconseguir avançar-se 3 a 2 i a falta d´un minut Angel aconseguia amb un gran gol, possar el marcador en 4 a 2 a la mitja part.

La segona part, l´Espardenya es va oblidar dels nervis del primer partit de lliga i amb l´Amposta obigat a obrir-se per aconseguir aproximar-se al marcador, va fer que es donessin més espais, que els jugadors de l´Espardenya amb la seva gran qualitat, van saber aprofitar a la perfecció, per establir el definitiu 9 a 4.