Ja es pot sol·licitar el vot per correu per a les eleccions municipals del 22 de maig

aMasquefa.com
30/03/2011

Comparteix
eleccions municipals

El termini per sol·licitar el vot per correu de les eleccions municipals del proper 22 de maig romandrà obert fins al 12 de maig. A partir del 2 de maig, la delegació provincial de l´Oficina del Cens Electoral tramitarà per correu certificat tota la documentació, i després s´haurà de remetre amb un altre correu certificat dirigit al president de la taula abans del 18 de maig el sobre de votació amb la papereta, i una vegada acabat el tràmit no es podrà votar de manera presencial.

Les persones que estan a l´estranger entre la convocatòria de les eleccions i el dia de les mateixes podran votar una vegada inscrites en el Registre de matrícula consular com no residents. Hauran de formular personalment la sol·licitud en les oficines consulars de les ambaixades fins el 23 d´abril, fent possible la tramitació de l´Oficina del Cens Electoral per a la inclusió de la persona electora en el cens, i li remetrà tota la documentació necessària fins al 30 d´abril.

Per a més informació es pot consultar el web del Departament de Governació i Relacions Institucionals www.locals2011.cat.