Obren les inscripcions pels cursos de preparació pels Cicles Formatius a Masquefa

Xarxa TET AnoiaSud
14/09/2018

Comparteix
cfg

 Del 17 al 21 de setembre es faran les inscripcions per als cursos de preparació per a les proves d’accés als de Grau Mitjà; i del 24 al 28, per a les de Grau Superior.

L’Ajuntament de Masquefa i la Diputació de Barcelona organitzen dos cursos de preparació per fer les proves d’accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior, que tindran lloc de l’1 d’octubre de 2018 al 30 d’abril de 2019 al Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa. Les inscripcions es faran al mateix CTC (Avinguda Catalunya, 60), del 17 al 21 de setembre pels de Grau Mitjà i del 24 al 28 pels de Grau Superior.

Preparació per a la prova d’accés a Cicles Formatius de Grau Mig

El curs de preparació per a la prova d’accés a Cicles Formatius de Grau Mig prepara a les persones per presentar-se a les proves d’accés als cicles de Grau Mitjà de formació professional, d’arts plàstiques i disseny, i d’ensenyament esportius. Les classes tindran lloc de dilluns a dijous de 09:30 h. a 13:30 h. i la matrícula del curs té un preu de 50 euros. Els estudis estan adreçats a persones que no disposen del Graduat d’Educació Secundària Obligatòria i que tenen 16 anys complerts o que els compleixin durant l’any de realització de la prova, en aquest cas, 2018.

Preparació per a la prova d’accés a Cicles Formatius de Grau Superior

El curs de preparació per a la prova d’accés a Cicles Formatius de Grau Superior prepara a les persones per presentar-se a les proves d’accés als cicles de Grau Superior de formació professional, d’arts plàstiques i disseny, i d’ensenyament esportius. Les classes seran de dilluns a dijous de 15:30 h. a 20:30h i la matrícula té un cost de 75 euros. El curs està pensat per a persones majors d’edat o que compleixin els 18 anys durant l’any natural en què s’inicia la formació.

Segons la demanda dels alumnes, es faran les assignatures més sol·licitades.