Apunteu-vos a les sortides d’intercanvi entre el Club Excursionista Anoia i Les Guilles-Junts pels Camins. Aquest diumenge anem de convidats al Montseny!!!

Club Excursionista Anoia
20/01/2020

Comparteix
interc

Amics i amigues, fruit de la bona sintonia entre el nostre club i l’associació excursionista LES GUILLES – JUNTS PELS CAMINS de Tagamanent (El Figaró – Vallès Oriental), s’han organitzat un parell de trobades d’intercanvi a les que ens agradaria participar amb una bona representació de seguidors del nostre club, i per això us animem a participar.

-          Diumenge, 26 de gener: Les Guilles conviden al Club Excursionista Anoia a conèixer el seu entorn amb una caminada de 15 kms per acabar amb un dinar de germanor ofert per l’entitat amfitriona.

-          Diumenge, 19 d’abril: El Club Excursionista Anoia convida a Les Guilles a conèixer l’entorn masquefí amb una caminada de 15 kms per acabar amb un dinar de germanor ofert per l’entitat amfitriona.

Des del Club Excursionista Anoia fem una crida a tothom a que vingui a gaudir del millor ambient excursionista.

No cal apuntar-se a les dues sortides.

Les dues sortides son gratuïtes.

Només cal portar esmorzar, aigua i moltes ganes de passar-s’ho bé.

Si esteu interessats en participar-hi, comuniqueu-lo el més aviat possible al Club Excursionista Anoia per mitjà d’aquest grup de difusió o a ceanoia@hotmail.com

Si voleu tramitar una assegurança de muntanya per la sortida feu-lo amb un marge de 5 dies abans a la sortida abonant  5 €.

Per la primera trobada ja queda poc, menys d’una setmana!!!

US ESPEREM !!!

MÉS IMATGES

interc