Orienta't pel teu Futur

Xarxa TET AnoiaSud
11/03/2021

Comparteix
Programa 2021

A partir del 12 de març es podrà consultar al web de la Xarxa TET Anoia Sud l’oferta formativa postobligatòria i d’orientació del territori, experiències, xerrades d’orientació i informació específica dels centres educatius de l’entorn proper. 

Els municipis de la Xarxa TET Anoia Sud, amb el suport de la Diputació de Barcelona, aposten aquest 2021 per a reformular Fira Futur -la fira d’orientació de l’Anoia Sud que es duu a terme anualment a Masquefa- i adaptar-la al nou context de pandèmia. Així, el projecte abandona enguany el caràcter presencial dels darrers anys i es durà a terme íntegrament en format virtual per tal de garantir la salut i el benestar de tota la població i evitar el contagi i la propagació de la Covid-19.

Sota el nom d’”Orienta’t pel teu futur”, la nova versió telemàtica de Fira Futur manté el mateix objectiu i propòsits de sempre: oferir als joves, a les seves famílies i a les persones que volen seguir formant-se, els recursos necessaris per tal d’orientar millor el seu futur acadèmic i/o professional.

Així, a partir del 12 de març es podran consultar a través del web de la Xarxa TET Anoia Sud els següents recursos:

  • Oferta formativa postobligatòria i d’orientació del territori més proper a través de la Guia de recursos formatius 2021, que s’adreça principalment a joves que han acreditat l’ESO i a joves que no ho han fet l’educació secundària obligatòria i han de decidir l’itinerari a seguir a partir d’ara.
  • Experiències: es podran consultar vídeos de professionals i estudiants de diferents branques professionals que expliquen la seva experiència entorn a la tria dels estudis, les assignatures, les pràctiques, i la feina que desenvolupen.
  • Xerrades d’orientació adreçades a alumnes d’ESO, de PFI, famílies i professionals de l’orientació dels serveis municipals i dels centres educatius.
  • Informació específica de centres educatius i de formació de l’entorn proper, amb l’oferta prevista pel curs 2021-2022.

Tots aquests recursos es podran oferir gràcies a la participació activa d’instituts, centres de formació i serveis d’orientació,  que han facilitat  la informació necessària per a prestar els recursos formatius existents a l’Anoia Sud i en el seu àmbit d’influència, tant per continuar estudiant com per reprendre els estudis.

A través del següent enllaç podeu consultar el programa “Orienta’t pel teu futur 2021”.