Una apassionant xerrada i una caminada amb set cadires Joëlette son les activitats d’aquest cap de setmana inclusiu organitzat pel Club Excursionista Anoia

Club Excursionista Anoia
18/05/2022

Comparteix
foto

El Club Excursionista Anoia presenta per aquest cap de setmana a la vila de Masquefa una xerrada amb dos convidats d’excepció i una caminada on hi participaran fins a set cadires Joëlette.

Amb unes ganes extraordinàries de reemprendre la Trobada, el Club Excursionista Anoia presenta un cap de setmana inclusiu dins del seu Programa disCAPACITATS A LA MUNTANYA.

Durant aquest cap de setmana s’espera que arribin a passar més de deu representacions d’organitzacions de pobles, viles i ciutats catalanes que treballen en i pel mon de la discapacitat, entre elles les set cadires Joëlette que participaran en la caminada de diumenge al matí.

TOTHOM HI ÉS CONVIDAT i no cal inscripció prèvia.

El programa és el següent:

DISSABTE dia 21 de maig a les 18:30h

A la sala d’actes del CTC (Avinguda Catalunya, 60 – Masquefa)

UNA VIDA APASSIONANT, una xerrada interessant amb la participació de dos convidats molt especials; POL MAKURI, atleta paralímpic en els darrers Jocs de Beijing (Pequin), esquiador i corredor de curses de muntanya, i ALBERT COGUL, polifacètic esportista, escalador i enamorat de la vida i la natura. Sens dubte, la xerrada no deixarà indiferent a cap dels assistents que s’apropin a la sala d’actes del CTC el proper dissabte, on explicaran les seves experiències i la seva vida de constant lluita de superació personal.

DIUMENGE dia 22 de maig a les 9h

Al Parc de la Font del Roure (accés per Passatge Magarola i Carrer Font del Roure – Masquefa)

EXCURSIÓ INCLUSIVA per les vinyes properes a la població, on els 6 kms resultaran fàcils i de gran bellesa paisatgística amb una primavera majestuosa de colors i contrastos. La participació de set cadires Joëlette vingudes de diferents indrets faran que sigui una caminada molt especial. LA PETITA, la cadira Joëlette del Club Excursionista Anoia, serà l’amfitriona de la festa.

En acabar, hi haurà una BOTIFARRADA per a tots els assistents.

El Club Excursionista Anoia aprofita aquesta crònica per agrair l’assistència a totes les entitats i persones que participaran a la Trobada, així com als establiments i entitats masquefins que hi col·laboraren.

US HI ESPEREM !!!

MÉS IMATGES

foto