LA PETITA a Els Hostalets. El Club Excursionista Anoia participarà de la Primera Festa de la Inclusió que es celebrarà aquest proper dissabte a Els Hostalets de Pierola

Club Excursionista Anoia
09/06/2022

Comparteix
foto

Els Hostalets de Pierola celebrarà la seva primera festa inclusiva aquest proper dissabte dia 11 de juny, i ho farà amb un programa força complet. Jocs, una bona varietat de tallers, música i ballaruca, un dinar popular, debat amb una taula rodona, espectacle de màgia i una xocolatada!  Vist aquest programa, NO HI PODEU FALTAR !!!

A més, si no coneixeu a LA PETITA, aquesta serà una bona oportunitat per a fer-ho, ja que el Club Excursionista Anoia hi participarà, convidat per l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, ocupant una carpa amb la seva cadira Joëlette. Pels que ja la coneixeu, venir a la Festa aquest dissabte també serà una bona manera de poder-la saludar. LA PETITA estarà molt contenta de veure-us i, qui sap? Potser us podreu donar una volteta pujats a la seva espatlla!

El principal objectiu del club masquefí és el de difondre l’existència de LA PETITA i la de tantes altres cadires Joëlette que ja es mouen pel nostre territori, amb la intenció de que aquelles persones amb mobilitat reduïda puguin accedir a utilitzar-les i apropar-se fàcilment al medi natural o fins i tot a poder pujar un cim al costat de la seva família i amics. Per aquest motiu a LA PETITA se la coneix amb el sobrenom de “la cadira que puja muntanyes”!

El Club Excursionista Anoia també participarà a la Taula Rodona aportant tot allò que bonament pugui a la resta de participants i a les persones que assisteixin a l’acte.

Annex a aquesta crònica es mostra el programa d’activitats.

US HI ESPEREM !!!

MÉS IMATGES

foto