LA PETITA a la Primera Festa de la Inclusió dels Hostalets de Pierola

Club Excursionista Anoia
28/06/2022

Comparteix
foto

El passat dissabte dia 11 de juny, s’organitzà a Els Hostalets de Pierola la Primera Festa de la Inclusió on LA PETITA, la cadira que puja muntanyes, va ser-hi present gràcies a la invitació del departament d’Acció Social de l’Ajuntament dels Hostalets.

LA PETITA, la cadira Joëlette masquefina, va estar tot el matí sota la carpa situada al costat mateix de l’Auditori Cal Figueres procurant presentar-se a tothom que hi passes per allà. Llàstima que el sol de justícia que va estar present durant tota la jornada va espantar una mica als vilatans.

Va ser una Festa ben farcida d’activitats; tallers, jocs, un concert, ballaruca, dinar, una actuació de màgia, xocolatada...... i una taula rodona on el Club Excursionista Anoia també hi va estar present participant i exposant allò amb el que compta per aportar al món de la diversitat funcional. D’aquesta taula també van poder participar diverses entitats locals i de la comarca amb les que es va obrir l’oportunitat de poder treballar en xarxa cercant el benefici i una definitiva integració social a les grans mancances que pateixen les persones amb algun tipus de diversitat especial.

El Club Excursionista Anoia aprofita aquesta crònica per a agrair a les persones del departament d’Acció Social de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola que s’encarregaven de dur a terme el projecte d’aquesta Festa i que coordinaven la seva organització per l’acollida rebuda des del primer moment i les anima a treballar-hi perquè la segona Festa es pugui celebrar amb la mateixa il·lusió amb la que ho han fet en aquesta primera edició.

MÉS IMATGES

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto