La CAMINADA NOCTURNA DE LA CASTANYADA transcorre plàcida sota un eclipsi parcial de lluna

Club Excursionista Anoia
29/11/2023

Comparteix
foto

La tradicional Caminada Nocturna organitzada pel Club Excursionista Anoia per a celebrar la festa de la Castanyada, va transcorre amb tota normalitat i va estar il·luminada per a una lluna plena que es va eclipsar durant uns minuts.

176 participants, a més dels membres de l’organització, van poder gaudir d’una nit tranquil·la caminant pels camins propers a la vila de Masquefa acabant, com de costum, al passeig Onze de Setembre.

El recorregut triat per aquesta edició s’iniciaria davant mateix de la seu de l’entitat excursionista a les 21 hores en punt per a dirigir-se en direcció al camp de futbol. Seguidament s’agafaria el corriol que portaria als caminaires fins als torrents de la Fontsanta i el de Can Torres. Justament en aquest punt d’unió entre els dos torrents, i com a part més baixa del recorregut, el pas de l’aigua i el canyissar arrupit feia que els excursionistes s’haguessin d’ajupir força i parar compte en no relliscar per poder-hi passar. Seguidament, pujada fins a la masia de Can Torres i pas per la urbanització de Can Valls per endinsar-se per les vinyes fins arribar al camí que bordeja la B-224 creuant-la pel seu pas inferior fins a cloure el recorregut sota la Senyera del passeig Onze de Setembre.

Castanyes, moniatos, cacau amb llet i mistela esperaven als participants, tot perfectament preparat per un equip del Club Excursionista Anoia, aquest any improvisat, donant pas a un sorteig de material excursionista que serviria per a cloure la Festa de la Castanyada 2023.

El Club Excursionista Anoia vol aprofitar aquesta crònica per a agrair als inscrits a la Caminada la seva confiança, participació i col·laboració facilitant així la tasca de l’organització. A l’equip col·laborador que va estar tot el dia preparant i cuinant castanyes i moniatos perquè tot estigués a punt i ben bo. Als coordinadors de la caminada per guiar-la i vetllar per la seguretat dels participants. A la Policia Local per la seva implicació i col·laboració, així com a l’Ajuntament de la Vila de Masquefa per a facilitar al màxim la organització de l’activitat.

A tots ells, per a fer que la FESTA DE LA CASTANYADA segueixi ben viva tot i les fortes agressions que rep d’altres tradicions externes.

FINS LA PROPERA !!!

MÉS IMATGES

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto