Pre_Benjami A

Club Patí Masquefa
10/12/2007

Comparteix
Aquest cap de setmana a Tona es va poder veure un partit amb molta emoció! Contra un rival molt incòmode, ens va sortir un partit vibrant i molt disputat!!
La primera part va ser nostre, amb un 0-4 al marcador i un gran joc.
La segona part ens van agafar una mica despistats, com sempre en alguna part, i es van ficar amb 2a0 en 2 minuts. apartir d'aquell vam controlar la part ficant-se a 2a1 a falta d'un minut per el final, fet que va fer que les preses i les ganes de fer gol ens ofusquessin i la part acabes amb el marcador encontre de 2a1.
La Tercera part es va sortir fort i a tope des del principi, i gràcies a un genial Javier ( amb parades clau i de molt de mèrit durant tot el partit ) una defensa que no es va arronsar, i un molt bon gol, ens van donar la part i el partit.

Dir que el Tona, com a equip de "per allà a dalt" es molt dur i sempre va fort, i tenien 2 nens MOLT bons, però nosaltres som 7 i juguem ( casi sempre ) com equip.

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?