Pàgina principal >> Esports >> L´Espardenya guanya 4 a 2 al Solo Barcelona

L´Espardenya guanya 4 a 2 al Solo Barcelona

F.S. Espardenya Masquefa
09/11/2009

Comparteix

Espardenya: Edu i Ruben (porters),Juanjo, Dani A, Angel, Josep F.(3 gols), Francis, David G (1 gol)

L´Espardenya ha aconseguit una vistòria molt important, amb un gran joc en lapossessiói un resultat curt, per la superioritat demostrada.
En la primera part, l´Espardenya ha sortit molt concentrada, o teni molt clar que havia defer per guanyar el partit, tenint molta paciència en la possessió de la pilota, tot i això l´equip visitant ha aconseguit avançar-se en el marcador jugant a la contra, tot i això l´Espardenyano ha dubtat i ha aconseguit fer l´empat abans de la mitja part.

A la segona part,l´Espardenya ha sortit decidida a guanyar el partit aconseguint moltes oportunitats de gol, però mancats de la punteria per guanyar amb més solvència, aquesta superioritat ha fet que els locals possessin el 3 a 1 en el marcadar, amb un hat trick de Josep Fuster, això no ha fet què l´Espardenya no hagi hagut de patir fins el final, establint el 3 a 2 a falta de 30 segons, però avui l´Espardenya estava confiada a no fallar, i amb un penal (mans a l´àrea), David Garrido ha aconseguit el definitiu 4 a 2.

La setmana vinent, l´Espardenya visita la pista del Campdevànol.

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?