Pàgina principal >> General >> L'Espardenya Masquefa a final de Divisió d'Honor

L'Espardenya Masquefa a final de Divisió d'Honor

aMasquefa.com
11/04/2010

Comparteix

El Comforsa Ripoll s'ha quedat sense poder optar al títol de Divisió d'Honor de futbol sala després de perdre la semifinal contra l'Espardenya Masquefa (2-3). El partit s'havia posat de cara pels ripollesos que dominaven per 2 a 0 al minut 13 amb gols de Godallo -als 15 segons- i Peña.

Tanmateix els de l'Anoia poc a poc van anar creient amb les possibilitats i van escurçar diferències ben ràpid gràcies a un penal que va transformar Garrido al minut 19. A la represa Josep va empatar i Jordi Torra va culminar a tres minuts del final una remuntada que deixava fora de la lluita pel títol als organitzadors del play off .

El Masquefa, entrenat per Iván Fraile, s'enfrontarà a la final amb la Garriga -el gran favorit- que en la primera semifinal va eliminar sense masses problemes al Llivia per 6 a 2. La final es jugarà aquest diumenge a partir de les sis de la tarda.

Fitxa tècnica semifinal FS Comforsa Ripoll – Espardenya Masquefa
Comforsa Ripoll: Cortacans, Dani, Fernando, Juanma, Godallol, Moret, Antunez, Pere i Peña.
Espardenya Masquefa: Garrido, Duran, Francis, Josep, Moya, Cristian, Rafa, Edu i Torra.
Àrbitres: Abraham i Bernardo.

Gols: Godallo (1-0, 15 segons), Peña (2-0, minut 13), Garrido (2-1, penal al minut 19), Josep (2-2, minut 35), Jordi Torra (2-3, minut 37).

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?