8ª COPA CATALANA 3h DE RESISTÈNCIA D'AUTOCRÒS A MASQUEFA - 31 DE MARÇ 2019

 
02/04/2019

Des de la organització només podem demanar-vos disculpes, més greu que ens sap a nosaltres després de tots els esforços materials i humans, junt amb el compromís que tenim amb tots vosaltres no creiem que li sàpiga a ningú...

L’arranjament del circuit no ha estat fàcil desprès de mes de 4 mesos de sequera absoluta, abans d’arrencar la cursa es van llençar 5 cubes d’aigua a la pista i no van servir de res... No podem dir-vos més que lluitarem per tornar al circuit com el ten...íem, aquest és només que un aspecte econòmic (aquí sempre són benvingudes col•laboracions / esponsoritzacions), i tot i així no sempre podem arribar a tenir la pista en condicions optimes. Nosaltres també ens sumem a les vostres queixes i podem estar tan enfadats o més que vosaltres, ja que nosaltres sabem el que ens costa portar a terme una cursa com perquè el resultat sigui aquest.

En el nostre cas tenim la doble vesant, la d’organitzadors, en la que us agraïm les vostres felicitacions (aquí si que considerem que tenim un equip de persones 10 que treballen amb il•lusió) però també som pilots i sabem que tal com es va comportar la pista va ser molt difícil fer la resistència.

També us volem agrair a tots els pilots que vau fer una cursa exemplar en les condicions amb les que ens vam trobar tots plegats.

Sempre diem que les persones intel•ligents aprenen dels errors, aquelles que no volen veure les coses no aprenen mai... nosaltres hem après i prenem nota.

Acceptem les vostres crítiques i segur que ho farem millor a la propera!

Des de el minut 0 al acabar la cursa ja estem buscant mitjans per a poder solucionar aquesta situació.

Gràcies de veritat!