CAMINADA NOCTURNA DE LA CASTANYADA A MASQUEFA

 
08/10/2019

DISSABTE DIA 2 DE NOVEMBRE DE 2019

Organitza: CLUB EXCURSIONISTA ANOIA

 

 

 

 

L’ACTIVITAT

Concentració al local del Club Excursionista Anoia (carrer Crehueta, 33 – Davant del Bar Serralet – Masquefa) a les 20:30 hores.

Els participants hauran de confirmar l’assistència a l’organització, pagar la quota de participació (2€) i recollir la credencial.

La caminada es desenvoluparà pels camins de Masquefa i durarà unes 2:30 hores.

L’organització guiarà el camí i realitzarà diverses aturades per poder compactar el grup de participants. Els participants hauran de seguir les indicacions dels guies i l’organització.

A l’arribada hi haurà un sorteig de material excursionista.

L’activitat acabarà en el moment que s’hagi celebrat la Castanyada.

 

COM FER LA INSCRIPCIÓ

Per correu electrònic a ceanoia@hotmail.com indicant nom, cognoms i edat de cada participant.

També us podeu inscriure en persona els divendres de 19 a 21 hores al local del Club Excursionista Anoia (carrer Crehueta, 33 – davant del Bar Serralet – Masquefa))

 

PREU DE LA SORTIDA

La quota de participació és de 2 € per persona, que es pagarà just abans de començar la caminada, d’aquesta manera estareu confirmant la vostra assistència. Al mateix moment se us lliurarà una credencial que us permetrà gaudir d'un final de festa amb castanyes i moniatos!

 

ASSEGURANÇA

Si voleu contractar una assegurança d’accidents per aquesta sortida, la podeu sol·licitar abans del dia 29 de setembre a un preu de 5€ i pagant-la en el moment que la sol·liciteu.

 

QUE CAL PORTAR

Aigua, llanterna amb piles noves, calçat adequat i allò que la meteorologia exigeixi.

 

MÉS INFORMACIÓ

Per correu electrònic a ceanoia@hotmail.com

En persona els divendres de 19 a 21 hores al local del Club Excursionista Anoia (carrer Crehueta, 33 – davant del Bar Serralet - Masquefa)