Gran jornada d’intercanvi entre Les Guilles – Junts pels Camins i el Club Excursionista Anoia

 
19/02/2020

Fruit de la bona sintonia entre els dos grups excursionistes, LES GUILLES – JUNTS PELS CAMINS de Tagamanent (El Figaró – Vallès Oriental) i el CLUB EXCURSIONISTA ANOIA de Masquefa (Anoia),  el passat dia 20 de gener van realitzar la primera de les dues trobades programades com a activitats d’intercanvi per aquest any 2020.

Aquesta primera activitat es va desenvolupar a casa dels tagamanentins realitzant una matinal per l’interior del Parc Natural del Montseny, concretament visitant les zones properes a la Figuera, la Perera i els Fondrats.

El grup masquefí desplaçat a la zona va poder gaudir d’un fantàstic ambient excursionista i molt ben acollit per grup amfitrió.

Des d’aquesta crònica, el Club Excursionista Anoia vol agrair molt sincerament al grup de LES GUILLES – JUNTS PELS CAMINS aquesta fraternal acollida, i remarca molt especialment el seu compromís en retornar aquesta experiència ben aviat.

Tot i que aquesta data quedarà per sempre més marcada en el calendari de la història d’ambdós grups, cal també assenyalar-ne una altra amb la que el club anoienc acollirà als vallencs i que encara s’ha de succeir. Aquest dia serà el proper  diumenge 19 d’abril, amb el que els masquefins els mostraran la bellesa paisatgística del seu entorn i acabaran brindant plegats per aquesta amistat entre clubs tant necessària i vital per a cultura del nostre País.

Des del Club Excursionista Anoia fem una crida a tothom a que vingui a gaudir del millor ambient excursionista.

La sortida serà gratuïta.

Només cal portar esmorzar, aigua i moltes ganes de passar-s’ho bé.

Si esteu interessats en participar-hi, comuniqueu-ho al Club Excursionista Anoia per correu electrònic a ceanoia@hotmail.com

Si voleu tramitar una assegurança de muntanya per la sortida feu-ho amb un marge de 5 dies abans a la sortida abonant  5 €.

US ESPEREM !!!