LA PETITA, la cadira Joëlette del Club Excursionista Anoia participa a la XIII Caminada Popular de Collbató

 
01/11/2021

El passat diumenge dia 24 d’octubre, el Club Excursionista Anoia participà de la XIII Caminada Popular de Collbató en la part inclusiva i organitzada pel Grup Excursionista 4000 Peus.

LA PETITA, la cadira Joëlette del Club Excursionista Anoia, tornava a córrer per la muntanya tal com li agrada a ella, sentint les pedres sota la roda i les mans dels seus portadors fermes als seus manillars, però el millor de tot va ser tornar a portar algú assegut al seu seient. Aquesta vegada va ser l’Uriel, un noiet d’Esparreguera molt trempat i amb el que el grup masquefí traslladat a Collbató s’hi va trobar d’allò més bé des de l’inici de la caminada. Juntament amb el germà de l’Uriel, els seus pares i un bon grapat d’amigues i amics seus, el matí va transcórrer al costat de la natura i ben aprop de les parets de la muntanya de Montserrat. Aquesta caminada també va servir perquè ens retrobéssim amb unes grans amigues masquefines, la Maria i l’Elisabeth, promotores principals de que avui Masquefa compti amb una cadira Joëlette i en la que el Club Excursionista Anoia col·labori en anar complint els somnis dels més petits fent muntanya amb LA PETITA. Maria, Elisabeth; el vostre somni és el nostre somni.

A més de la Joëlette portada per l’entitat organitzadora de la caminada i de la nostra PETITA, també s’hi van unir les cadires d’Olesa de Montserrat i la recentment arribada a Esparreguera, a la que li desitgem tot el millor pel seu futur i MOLTA MUNTANYA !!!  Per a totes elles vagi per avançada la nostra invitació per la trobada que es realitzarà a Masquefa el dia 22 de maig del 2022 dins del Programa disCAPACITATS A LA MUNTANYA que organitza el club masquefí.

Des del Club Excursionista Anoia volem aprofitar aquesta crònica per agrair la bona voluntat del Grup Excursionista 4000 Peus de Collbató en convidar-nos a la seva Caminada Popular i encoratjar-los a seguir promocionant aquesta trobada tot i els desajustos organitzatius que es poguessin crear en aquesta darrera edició. Amb bona voluntat tot s’aconsegueix!

ATENCIÓ!!!  Que LA PETITA ja està en forma i apunt per tornar a sortir!  En breu en sabreu més coses!