Gran ambient a l’excursió de Dispiera i el Club Excursionista Anoia per a celebrar el Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat i on hi van participar dues cadires Joëlette

 
14/12/2021

El passat dia 4 de desembre, l’associació DISPIERA i el CLUB EXCURSIONISTA ANOIA realitzaren una excursió per a celebrar el DIA MUNDIAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT i on s’aplegaren al voltant d’una cinquantena de persones.

DISPIERA, Associació de Famílies amb Fills amb Discapacitat Psíquica de Piera i promotora de l’activitat, convidà al club masquefí a participar-hi aportant dues cadires Joëlette. Així que, LA PETITA i la seva cosina hi van accedir gustosament per carregar a les seves espatlles a tots els nois i noies que ho desitgessin. Amics i familiars també van tenir l’oportunitat de pilotar-les i gaudir d’un matí assolellat on el bon rotllo va prevaldre durant tota la ruta.

L’excursió iniciada a la Font del Prat va arribar fins a l’Ermita de la Mare de Déu del Remei, situada al costat mateix del Mas Bonans, on l’organització va oferir  un esmorzar de coca amb xocolata i fruita a tots els participants, res millor per agafar forces i tornar altra vegada al seu punt d’inici, la Font del Prat. Tot i això, els participants van tenir l’oportunitat de fer-se un grapat de fotografies i guardar així un bon record d’aquesta trobada i celebració.

En acabar, LA PETITA, la cadira Joëlette del Club Excursionista Anoia, no deixava de comentar amb la seva cosina tot ho bé que s’ho havia passat durant l’excursió on havia fet nous amics amb els quals es vol tornar a trobar ben aviat en alguna altra sortida. Serveixi això per animar a tothom a comptar amb LA PETITA i plantejar noves sortides, siguin amb tanta gent com tant intimes com es desitgi.

El Club Excursionista Anoia vol aprofitar aquesta crònica per agrair a DISPIERA la seva invitació a participar d’aquesta jornada. Als nois, noies i als seus familiars per la fantàstica implicació i confiança dipositada a l’equip humà del Club Excursionista Anoia. També un agraïment especial i sentit per aquest equip que amb la seva empenta, il·lusió i suport desinteressat fan possible que LA PETITA segueixi complint els somnis dels més petits i no tant petits en poder gaudir de la muntanya sense cap tipus de barrera.

FINS A LA PROPERA !!!