Ruta Circular per la Serra de Rubió i assolir el Puig de Sant Miquel (734 mts)

 
08/12/2023

 

Ruta Circular per la Serra de Rubió i assolir el Puig de Sant Miquel (734 mts), proper objectiu del Club Excursionista Anoia

08/12/2023

El Club Excursionista Anoia proposa per aquest mes de Desembre per tancar l´any, una travessa de proximitat per la serra de Rubió, per assolir el Puig de Sant Miquel de 734 mts, amb una vista envejable de la nostra comarca, amb una ruta circular el proper 16 de Desembre.

 

FITXA TÈCNICA

RUTA CIRCULAR LA SERRA DE RUBIÓ I ASSOLIR EL PUIG DE SANT MIQUEL

Localització: Serra de Rubió

Comarca: Anoia

Dia: dissabte 16 de Desembre de 2023

Hora sortida de Masquefa: 7,30h.

Lloc de trobada: Local del Club Excursionista Anoia - carrer Crehueta, 33 - Masquefa (davant del Bar Serralet). Per qui no sigui de Masquefa cal concretar amb l’organització.

Hora sortida d´Igualada: 8,00h. Lloc de trobada a concretar.

Hora tornada a Masquefa: 17h. aprox.

Tipus ruta: Circular

Distància ruta: 14 kms aprox

Desnivell: +377 -377 mts.

Temps total ruta: 5 hores aprox.

Dificultat: Fàcil.

Material necessari: Aigua, ganyips per anar picant, entrepà per dinar, calçat trekking, paravent/impermeable, barret i protector solar.

Material específic: bastons per caminar, càmera fotos.

PREU SOCI: 5 €
PREU NO SOCI: 7 €
Aquesta quota es farà efectiva el mateix dia de la sortida. En efectiu.
ASSEGURANÇA:
Es tramitarà una assegurança temporal per aquesta sortida a tothom que ho sol·liciti a un preu de 5 € que s'hauran d'abonar com a màxim tres dies abans de la data de la sortida. Aquelles persones que hi participin i no comptin amb la corresponent llicència federativa o una assegurança temporal, seran responsables de qualsevol accident que puguin sofrir.
MÉS INFORMACIÓ: ceanoia@hotmail.com al local del Club (carrer Crehueta, 33 - Masquefa) els divendres, de 19h. a las 21h.