Club Excursionista Anoia

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> LA PETITA a Els Hostalets. El Club Excursionista Anoia participarà de la Primera Festa de la Inclusió que es celebrarà aquest proper dissabte a Els Hostalets de Pierola
Contacte
noticies
foto

LA PETITA a Els Hostalets. El Club Excursionista Anoia participarà de la Primera Festa de la Inclusió que es celebrarà aquest proper dissabte a Els Hostalets de Pierola

09/06/2022

Els Hostalets de Pierola celebrarà la seva primera festa inclusiva aquest proper dissabte dia 11 de juny, i ho farà amb un programa força complet. Jocs, una bona varietat de tallers, música i ballaruca, un dinar popular, debat amb una taula rodona, espectacle de màgia i una xocolatada!  Vist aquest programa, NO HI PODEU FALTAR !!!

A més, si no coneixeu a LA PETITA, aquesta serà una bona oportunitat per a fer-ho, ja que el Club Excursionista Anoia hi participarà, convidat per l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, ocupant una carpa amb la seva cadira Joëlette. Pels que ja la coneixeu, venir a la Festa aquest dissabte també serà una bona manera de poder-la saludar. LA PETITA estarà molt contenta de veure-us i, qui sap? Potser us podreu donar una volteta pujats a la seva espatlla!

El principal objectiu del club masquefí és el de difondre l’existència de LA PETITA i la de tantes altres cadires Joëlette que ja es mouen pel nostre territori, amb la intenció de que aquelles persones amb mobilitat reduïda puguin accedir a utilitzar-les i apropar-se fàcilment al medi natural o fins i tot a poder pujar un cim al costat de la seva família i amics. Per aquest motiu a LA PETITA se la coneix amb el sobrenom de “la cadira que puja muntanyes”!

El Club Excursionista Anoia també participarà a la Taula Rodona aportant tot allò que bonament pugui a la resta de participants i a les persones que assisteixin a l’acte.

Annex a aquesta crònica es mostra el programa d’activitats.

US HI ESPEREM !!!

 

Més imatges

foto

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?   [ Fer comentari ]

   
El teu comentariEnviant desde: 85.208.96.198  
Escriu el teu comentari, a continuació els quatre caracters de seguretat i finalment "Publicar comentari".
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)

Publicar comentari         

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405





  Un producte de:

 www.atotarreu.com

  Col.labora:

www.masquefa.cat