Club Excursionista Anoia

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> La CAMINADA NOCTURNA DE LA CASTANYADA transcorre plàcida sota un eclipsi parcial de lluna
Contacte
noticies
foto

La CAMINADA NOCTURNA DE LA CASTANYADA transcorre plàcida sota un eclipsi parcial de lluna

29/11/2023

La tradicional Caminada Nocturna organitzada pel Club Excursionista Anoia per a celebrar la festa de la Castanyada, va transcorre amb tota normalitat i va estar il·luminada per a una lluna plena que es va eclipsar durant uns minuts.

176 participants, a més dels membres de l’organització, van poder gaudir d’una nit tranquil·la caminant pels camins propers a la vila de Masquefa acabant, com de costum, al passeig Onze de Setembre.

El recorregut triat per aquesta edició s’iniciaria davant mateix de la seu de l’entitat excursionista a les 21 hores en punt per a dirigir-se en direcció al camp de futbol. Seguidament s’agafaria el corriol que portaria als caminaires fins als torrents de la Fontsanta i el de Can Torres. Justament en aquest punt d’unió entre els dos torrents, i com a part més baixa del recorregut, el pas de l’aigua i el canyissar arrupit feia que els excursionistes s’haguessin d’ajupir força i parar compte en no relliscar per poder-hi passar. Seguidament, pujada fins a la masia de Can Torres i pas per la urbanització de Can Valls per endinsar-se per les vinyes fins arribar al camí que bordeja la B-224 creuant-la pel seu pas inferior fins a cloure el recorregut sota la Senyera del passeig Onze de Setembre.

Castanyes, moniatos, cacau amb llet i mistela esperaven als participants, tot perfectament preparat per un equip del Club Excursionista Anoia, aquest any improvisat, donant pas a un sorteig de material excursionista que serviria per a cloure la Festa de la Castanyada 2023.

El Club Excursionista Anoia vol aprofitar aquesta crònica per a agrair als inscrits a la Caminada la seva confiança, participació i col·laboració facilitant així la tasca de l’organització. A l’equip col·laborador que va estar tot el dia preparant i cuinant castanyes i moniatos perquè tot estigués a punt i ben bo. Als coordinadors de la caminada per guiar-la i vetllar per la seguretat dels participants. A la Policia Local per la seva implicació i col·laboració, així com a l’Ajuntament de la Vila de Masquefa per a facilitar al màxim la organització de l’activitat.

A tots ells, per a fer que la FESTA DE LA CASTANYADA segueixi ben viva tot i les fortes agressions que rep d’altres tradicions externes.

FINS LA PROPERA !!!

 

Més imatges

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?   [ Fer comentari ]

   
El teu comentariEnviant desde: 3.224.220.101  
Escriu el teu comentari, a continuació els quatre caracters de seguretat i finalment "Publicar comentari".
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)

Publicar comentari         

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405





  Un producte de:

 www.atotarreu.com

  Col.labora:

www.masquefa.cat