F.S. Espardenya Masquefa

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> L´Espardenya continua amb la bona ratxa i guanya 4-1 al LLivia
Contacte
noticies

L´Espardenya continua amb la bona ratxa i guanya 4-1 al LLivia

15/03/2010

POLIESPORTU MUNICIPAL DE MASQUEFA, 250 PERSONES.

Una vegada mes el conjunt Masquefi ha pogut resoldre un partit que es preveia complicat donada la visita del 4º classificat.

Ràpidament L´Espardenya Masquefa s´avançava al marcador amb una gran jugada al primer toc finalitzada per David Garrido. Aquest gol ha estat clau per que l´equip local pogues realitzar el joc de control al que ens té acostumats.

Cinc minuts més tard una gran jugada individual de Francis deixava en safata el segon gol a peus de Cristian.

Amb el 2 a 0, el domini ha estat absolut , fins que a les acaballes de la primera part un for xut de Josep, deixava un contundent 3 a 0, per marxar al descans.

A la represa, l´equip visitant amb un plantejament força ofensiu ha pogut reduir distancies posant el 3 a 1 al marcador, amb un gran gol transformat per Eduard, però pocs minuts mes tard, David Garrido per segona vegada, tornava a foradar la porteria del Futsal Llivia. Amb aquest resultat finalitzava un partit que des dels inicis ha estat dominat per l´equip de casa. Amb aquesta victoria el conjumt masquefi s´afiança una plaça pels play off al titol de Lliga.

FS ESPARDENYA MASQUEFA: MAIKEL, D. GARRIDO, ANGEL, FRANCIS, JOSEP, CRISTIAN, JORDI TORRA, JUANJO, EDU.

FUTSAL LLIVIA: RUBEN E., CARLOS, RUBEN, RAUL, JOSE, EDU, ANGEL, MARIO, IVAN, JORDI, MIA.