F.S. Espardenya Masquefa

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> L´Espardenya perd la final de la Copa Catalunya
Contacte
noticies

L´Espardenya perd la final de la Copa Catalunya

14/06/2010

Aquest cap de setmana L´Espardenya ha jugat la "Final Four" de la Copa de Catalunya de Futsal, amb l´amfitrió i campió de lliga, La Garriga, el LLivia i el Ripoll.
El dissabte es van disputar les semifinal, on el Ripoll va derrotar al LLivia per 7 a 2, classificant-se brillantment per la gran final.

La segona semifinal va ser la repitició de la Final de Lliga entre La Garriga (com Amfitrió) i l´Espardenya. Va ser un gran partit, amb molta intensitat, emoción, gran lluita tàctica, no l´Espardenya, va aconseguir avançar-se 0 a 2, desaprofitant moltes ocasions de gol, cosa que va permetre als locals empatar en un minut, 2 a 2. Però això no va fer perdre els ànims a l´Espadenya i va aconseguir fer el definitiu 3 a 2, aconseguint ser l´únic equip que juga les dues finals i elimina en semifinals als dos equips locals.

La final va començar molt malament per l´Espardenya, rebenet un gol en el segon 19 i unaltre en el 44, així, L´Espardenya va haver de disputar una final on en el minut 1 ja perdia per 2 a 0, afegint el desgast físic de la semifinal i la lessió de Garrido, a més en el minut 4 de la Final, es queda amb 6 jugadors per la lessió de Rafa G., això ja va marca la història del partit, on l´Espardenya va dominar el joc, la possessió de pilota, i el Ripoll va presentar una gran defensa, i si no ens vem trobar contra un gran porter, així vem arribar fins al final del partit, on faltant un minut, el Ripoll va marca el deifinitiu 3 a 0 de doble penal.

Volem remarcar la gran temporada de l´Espardenya, arribant a les 2 finals (LLiga i Copa), eliminant en semifinals als dos amfitrions, però ha mancat un petita dòsis de sort, sempre necessària, per ser campions