F.S. Espardenya Masquefa

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> L´Espardenya perd en el seu debut a la Copa Catalunya
Contacte
noticies
Espardenya

L´Espardenya perd en el seu debut a la Copa Catalunya

27/09/2010

El Club Solo BCN ha aconseguit donar la sorpresa i imposar-se a l’Espardenya Masquefa en el primer partit del grup C de la Copa Catalunya 2010/11.

El partit ràpidament es va posar de cara pels de Barcelona, ja que Benja en una molt bona jugada individual va aconseguir regatejar a un parell de defenses i sorprendre amb un xut ras a Miguel Amaro fent pujar el 0-1 al marcador.

Malgrat els jugadors de l’Espardenya ho intentaven, els del Solo estaven molt més ben situats i entre la defensa uns cops i les bones intervencions de Christian uns altres, evitaven el gol local.

Dos ràpids contraatacs finalitzats de forma impecable per Albert Sintes van fer pujar el 0-3 al marcador. El jugador del Solo Benja va estar apunt d’ampliar encara més l’aventatge, però el seu doble penal va sortir desviat per pocs centímetres.

El Masquefa ho intentava de totes les formes possibles, i al final van aconseguir estrenar el seu compte golejador gràcies a un xut llunyà d’Àngel Duran que va ser desviat per un defensa del Solo i van deixar venut al porter Christian.

Faltaven 3 minuts per arribar al descans, però encara es van poder veure un parell de gols més. L’Uri Planas va marcar l’1-4 de doble penal i Francis va retallar distancies (2-4) a escassos segons del final.

A la segona part el Masquefa molt més fort físicament i amb més banqueta, va decidir pressionar més amunt al Solo. Els de Barcelona quan aconseguien superar la primera linea creaven perill, però la majoria d’ocasions arribaven del cantó local. Basi es va multiplicar sota pals per aturar els constants atacts dels de l’Anoia.

Tota esperança de remontada per part dels locals es va veure trencada en el moment en que Benja va engaltar una forta volea amb l’esquerra, la pilota va picar al travesser i va botar dins: Un autèntic golàs el 5è del Club Solo i el segon del seu compte particular.

Al minut 30 de joc, Francis va aconseguir retallar distancies però el marcador ja no es va moure en els 10 minuts de partit que restaven: 3-5, victòria per l’AE Club Solo BCN en un partit molt disputat i intens, on els 3 fitxatges del Solo BCN Sintes, Benja i Basi van debutar amb molt bon peu.