F.S. Espardenya Masquefa

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> Històric i memorable, Catalunya i Masquefa a 1/4 de final del mundial
Contacte
noticies
catalunya

Històric i memorable, Catalunya i Masquefa a 1/4 de final del mundial

19/03/2011

Històric. Aquesta selecció ha passat a la història del nostre futbol sala.

Primera vegada que s'arriba als quarts de final d’ un Mundial tant competitiu com aquest. No tan sols van guanyar a Uruguay- una de les favorites- sinó que van donar un correctiu de joc, d’ intuició, de força, que van fer ovacionar per tot el públic del pavelló.

Plors, abraçades, sentiment tot junts al final de un partit épic. Això passarà a la història i és el moment de que aixó sigui un exemple per aquells que no confiaven en aquest grup humà, tant maco i tant responsable.

Els jugadors van superar el gol al minut 2 d’ Eguren, i poc a poc el seu joc va predominar. El sempre oportú Mía Vila, donaba la tranquilitat necesaria a l’ equip amb una jugada de oportunista.

Després del descans i amb el gol de Marotta, els nostres es varen enrabiar i Josep Fuster, el noi de Masquefa, una vegada més marcava dos gols seguits que feien trencar el cap als uruguaians. Tan sols tres minuts més tard , Marc Paredes- a l’ autocar ja presagiaba que sería el seu gran día- feia dos gols d´ oportunisme.

Uruguai no afluixaba i Javi Martínez va estar inmens en dues jugades perilloses.

Al tirar la tovallola el rival, Marc Siñol, gran partit el seu, i a l’últim minut el ja clàssic d’ un David Gallego, oportunista com sempre.

UN PUBLIC ENTREGAT

Gran alegría al terme del partit. Tots ploraven, al mig de la pista, una rotllana de la sardana amb la senyera va posar punt final a unas imatges que recordarem tota la vida.

El naixement d’ una gran selecció, el seu protagonista principal Joan Antonio Fernández sempre, sempre acompanyat per el segon i gran amic Emili López.

Al terme del partit, Joan Antonio va agafar el micro d’ el pavelló i va donar les gràcies "M’ emportaré un record inesborrable de Villavicencio, aqui amics la nostra selecció ha fet història"

L’ emoció del seleccionador era molt gran, tant que va haver desortir de la pista i relaxar-se un quart d'hora "Estic orgullós d’ aquests nois, no tot a la vida son el diners, aquí han demostrar un sentiment fora de tota dubte"

La realitat es que avui per avui Catalunya está entre les millors vuit seleccions del mon.

CATALUNYA 7- URUGUAY 2

Pavelló: Villavicencio. 4.000 espectadors.

Catalunya: Xavi Martínez; Mia Vila, Albert Torras, Josep Fuster, David Gallego, Marc Siñol, Ivan Mateo, Ramón Pons, Marc Paredes, Charly Gallego, Gabri Fargas, Pere Cortacans.

Uruguai: López, Eguren, Correa, Carrasco,Carro,Gentil,Marotta, Correa, Urrutia.

Àrbitres: Martínez, Pavel, Gónzalez.

Gols: 0-1 Eguren, Minut 2.1-1 Mía Vila, minut 17. 1-2 Marotta, minut 24. 2-2 Josep Fuster m. 25. 3-2 Josep Fuster. minut 27.
4-2. Marc Paredes. Minut 31. 5-2 Marc Paredes minut 37. 6-2 Sinyol, Minut 38. 7-2 David Gallego minut 39.