noticies
fs espardenya 1

6 titols de 12 disputats, tot un equipaç!

06/06/2011

Per fi tenim Campió de la lliga 2010 - 2011. Fins a l'última jornada no s'ha pogut decidir, ja que ha estat molt competitiva. La diferencia entre el campió i el segon classificat ha estat de tan sols d'un punt.
Amb la presencia de President de la Federació Catalana de Futbol Sala (Sr. Jordi Eduardo) i la del Seleccionador Català (Sr. Juan Antonio) a Sant Vicenç, el Masquefa s'ha proclamat campió de la lliga que tant i tant desitjava. S'ha imposat al Sant Vicenç per un contundent 1 a 6 que no reflexa la superioritat que ha hagut a la pista. Amb molta ansietat i molts nervis per marcar, els masquefins han anat a la fi de la primera part tan sols amb un gol d'avantatge. A la represa, dos gols seguits han posat una miqueta de tranquil•litat però un altre cop com a la primera part, s'han carregat de faltes i el local aconseguit llençar fins a tres dobles faltes, però amb uns porters que ho han aturat tot lo que hi anava sota els tres pals, nomes han aconseguit un gol imparable. Fins a les acaballes del partit, quan han marcat els tres últims gols, que han posat el 0 a 6 i la tranquil•litat a la banqueta però no als jugadors que han continuat amb els nervis del començament.
El Sant Vicenç no ho ha posat gens fàcil i han disposat de les seves oportunitats que no han culminat per la bona actuació dels porters.
Ara, el F.S. Grup TDE Espardenya Masquefa, es prepararà per les semifinals de la Copa Catalunya que es disputarà a la Vila de Llívia i que els enfrontarà amb el Comforsa Ripoll el proper 18 de Juny a les 17h.