Agrupació de Defensa Forestal de Masquefa

Cercador
Pàgina principal >> Normes ètiques de publicació de comentaris
Contacte

Normes ètiques de publicació de continguts i comentaris

  • Aquest portal pretén fomentar el diàleg i la crítica constructiva.
  • Tothom té dret a donar la seva opinió sempre que es faci de manera educada i respectusosa.
  • Les provocacions, els insults i les acusacions no provades no tenen cabuda en aquest portal.


Els continguts i els comentaris que es publiquen en aquest portal han de contenir un llenguatge educat que defugi d’expressions irrespectuoses, com per exemple, de masclisme, racisme, militarisme, pornografia, la manca de respecte per defectes físics, patiments i malalties, l'insult, apologia de terrorisme o que atemptin contra els drets humans. No poden, tampoc, incomplir cap llei vigent.


Així mateix, continguts i comentaris han de respectar un estil obert, tolerant i dialogant tot defugint d'actituds prepotents i de menyspreu envers altres persones. S'evitarà parlar malament d'algú amb l'objectiu de fer mal al seu nom i/o reputació, o les crítiques sense fonament. No s'utilitzarà la violència verbal, ni tampoc es durà cap assetjament sexual ni moral contra la llibertat, l'autoestima i l'autonomia dels altres.


S'entén que la informació, elements i/o continguts publicats per les diferents entitats que formen part d’aquest projecte són creacions originals de qui les publica, tret que aquest expressi que una part o tot és de titularitat aliena; en aquest cas es recomana anomenar la font de l'autor i, si es dóna el cas, el de la pròpia pàgina web, respectant en tot moment els drets de propietat intel·lectual i industrial, patents, marques o copyright.

[ Fer comentari ]

Dr. en Filosofía. Josep Belana i Flores
01/11/2007
22:18

Los grandes problemas de hoy. Lo primero que hay que decir es que el momento presente en Masquefa no tiene nada de pobre, considerado desde el punto de vista filosófico. Son pocas las épocas de la historia que han tenido la brillantez de la actual. Pero como ocurre siempre, se dan unas preferencias temáticas y se dejan arrinconadas otras cuestiones. Se pregunto por los temas >. Yo hablaré más bien del futuro y evolución de está Masquefa, que uno no sabe por dónde navega...

  Replicar
PEPU
17/12/2007
19:20

¿perque no fan uns parcs pel joven poguin estar i si volen fer botellon que ho facin sense molestar a ningu. Hi han parcs infantils pero no jovenils , amb bancs i taules que poguin xerrar etcc pero que no molestin els veins.

  Replicar

Juliol2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29303101020304

  Un producte de:

 www.atotarreu.com

  Col.labora:

www.masquefa.cat