C.R.A.R.C.

Pàgina principal >> EDUCACIÓ : Visites guiades
Visites de descoberta
 
 El món dels amfibis i rèptils 

 

Les tasques educatives van dirigides al públic en general però molt especialment als escolars. En les visites al CRARC, els alumnes coneixeran de prop tortugues, dragons i tritons entre altres amfibis i rèptils. Aprendran a respectar-los observant, tocant i raonant. Ells mateixos investigaran com a científics, traient les seves pròpies conclusions.

Les visites guiades pretenen introduir o reforçar conceptes bàsics i senzills que alhora són escoltats sovint en els mitjans de comunicació: hàbitat, autòcton, perill d'extinció... són actualitat i convé entendre'ls. També explicar aspectes de la biologia d'uns animals que són desconeguts i temuts per la majoria de la gent, per desmitificar creences que generen una por irracional a rèptils i amfibis.

En la visita a les instal·lacions del Centre copsaran la problemàtica generada pel comerç legal o il·legal d'animals salvatges, és important que els nens i nenes rebin elements de judici que els permetin orientar-los a una consciència de respecte i protecció de la fauna.

Les visites al CRARC va dirigit a alumnes de pre-escolar, primària, secundària i batxillerat, per realitzar-lo cal concertar visita i consultar el preu en el que ja queden inclosos els nostres monitors.

   
   

Visites guiades

 

El CRARC ofereix la possibilitat de realitzar visites guiades durant els cap de setmana i festius. Per fer-les cal reservar dia i hora per telèfon. És necessari ser com a mínim 25 persones. Aquesta forma de conèixer la feina que fem al CRARC, esta especialment indicada per a grups familiars, centres d'esplai, casals, grups de gent gran, i altres col.lectius associatius. 

 

 

 

 

 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
FB Crarc
Twitter Crarc
INTERREG POCTEFA ECTOPYR
  Un producte de:

www.amasquefa.com
  Col.labora:

www.masquefa.cat