A Fondu Competició

Cercador
Pàgina principal >> Què Fem
Contacte

 QUÉ FEM?
Una de les activitats més destacables que realitza el nostre club,  són els cursos de conducció, que impartim per subvencionar-nos les curses.
 
Amb els coneixement adquirits a l’autoescola, tenim suficient per posar-nos als mandos d’un automòbil i començar a circular, sense còrrer excessivament cap risc ni causar als altres. Però a les autoescoles només t’ensenyen a treure’t una llicencia.
 
D’un temps cap a qui, els professionals d’aquest món s’han adonat que existeixen molts vicis, postures i maniobres incorrectes que venim adquirint, que amb els quilòmetres que sumem a la nostra experiència, pensem que dominem el tema, i ens posem cada vegada més en perill.
Quan anem mal asseguts davant el volant, estem confonent la posició de conducció amb el sofà del nostre menjador, amb un braç penjat per fora de la carrosseria, amb la cigarreta o el mòbil a la ma i l’altre ma a qualsevol punt de l'aro del volant. No som conscients que per realitzar una maniobra ràpida per esquivar un perill ja estem afavorint l’accident, un temps que necessitaríem per evitar-lo.
Els cursos de conducció o perfeccionament son impartits per autèntics professionals, pilots de carreres en la major part. Es poden realitzar a partir del primer dia que ens donen el carnet de conduir, inclòs abans si es un curs per pilotar monoplaces només en circuits (previ permís paternal o tutorial).
Els tipus de cursos de conducció son els següents:
 
CURS DE CONDUCCIÓ SEGURA
Fomentar la seguretat vial i reduir la sinistrabilitat a les carreteres. Són pràctiques que van encaminades a mecanitzar els hàbits  i incidir sobre la capacitat de reacció i anticipació davant qualsevol situació de risc.
 
CURS DE CONDUCCIÓ DINÁMICA
Descobrir i assimilar les tècniques de conducció tot terreny. Amb aquest curs aprens les tècniques més elementals de la conducció 4x4 i descobriràs coses sorprenents del teu vehicle i el més important “errors que mai has de cometre”.
 
CURS DE CONDUCCIÓ ECOLÒGICA
Fomentar aquelles actituds que contribueixen a rebaixar tant la contaminació ambiental com la acústica a la vegada que estalviem diners..
 
CURSOS DE CONDUCCIÓ ESPORTIVA
Nivell esportiu, emocions fortes i aconseguir un nivell superior de conducció. Podrà millorar aspectes tan importants com la traçada i la dosificació del fre, accelerar derrapar  i posar al límit tota la capacitat d’un vehicle en un circuit exclusiu de competició, controlant al màxim els derrapatges que pot patir un vehicle.   
 
 
 
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031





  Un producte de:

 www.atotarreu.com

  Col.labora:

www.masquefa.cat