Ball de bastons a l'Escola Bressol La Baldufa

 
25/11/2011

Els bastoners van a la guarderia

En la setmana de Santa Cecília (22 novembre) els Bastoners de Masquefa han ballat per als masquefins més petits a l'Escola Bressol La Baldufa.

Divendres 25 de novembre a les 15:30h., davant el més exigent dels publics, els balladors han executat quatre danses de Quadre: el Ball Nou, Rotllet, la Pastoreta i el Ball de Terra, a més d'un de Rotlle: el Pericó de l'Àngel.

Enguany han participat en la ballada en Roger Vázquez (capità de Colla), Judith Clemente i Maria Cid, de la Colla Oficial, i Mª Teresa Porta, la Montse Riudavets, Núria Brossa, Dani Gutiérrez i Mª Carmen Arenas, de la Colla de Veterans. Al flabiol, el Mestre i Cap de Colla Juli Molano.

És el segon any que aquesta secció de l'Alzinar promou la dansa i la música entre els marrecs masquefins. Després de ballar, els bastoners s'han barrejat amb els nens per tal que aquests poguessin veure i tocar els picaros, els pals, el flabiol i, en definitiva, conèixer un xic més bé aquesta activitat tant alegre i saludable de la nostra vila.