Colla de Ball de Bastons de Masquefa

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> Ballada en el Primer Dia del Soci de l'Alzinar
Contacte
noticies
Ballant el Sch??tis Corred??s

Ballada en el Primer Dia del Soci de l'Alzinar

28/06/2010

Diumenge, 27 de juny hom va celebrar a Masquefa el Primer Dia del Soci de l’Alzinar. Sent la Colla de Ball de Bastons de Masquefa una secció de la mateixa associació, va ser convidada a actuar dins dels actes d’exhibició programats per aquest dia.
La jornada va començar a les 10h., quan els bastoners i bastoneres que s’anomenen a continuació van reunir-se al Local dels Bastoners per dur a terme l’assaig al qual se’ls havia convocat dies abans. Els assistents a l’assaig i, posteriorment, a la ballada van ser:

Colla Oficial: Oriol Cuadros Álvarez, Júlia Vázquez Claravalls, Judit Clemente Rubiales, Maria Cid Albiol, Alba rodríguez Zurita i Paula Munné Marchena.
Colla de Primer: Joana Bruguera Alegre, Judit Núnez Magdaleno i Dàlia Sabi Arenas.
Músic i Cap de Colla: Juli Molano Royo.
L’assaig va acabar a migdia.

A les 17h. la colla, vestida i en formació, va fer acte de presència en la Pista de l’Alzinar. Donat que les exhibicions prèvies d’altres seccions d’aquesta entitat havien començat fora de l’horari programat, els nens i nenes van haver d’esperar-se mitja hora abans que no tingués lloc el seu moment. Donat, també, que el Cap de Colla i músic feia de presentador de l’esdeveniment del Dia del Soci, la colla estava al càrrec de la Maria Cid Albiol i ella va ser l’encarregada de proporcionar els nens els pals que els hi mancaven, de mantenir l’ordre i de fer les entrades pertinents a la pista quan va ser el moment d’actuar. Tant ella com la Alba Rodríguez Zurita, que era l’abanderada i , junt amb la Paula Munné Marchena, les encarregades de marcar els finals de ball, van demostrar ser unes responsables excel•lents i van dur a terme el seu comès amb gran professionalitat.
Arribat el moment de l’actuació els balls executats foren: Ball Nou, Rotllet i Ball de Terra amb la Dàlia Sabi Arenas. I en una segona actuació: Pastoreta, Gloriós i Schòtis Corredís amb la Judit Clemente Rubiales.

Mare de Déu, com van ser d’aplaudits pel públic present a l’acte! Fins i tot la Dàlia, que li costa una mica de mantenir els salts durant el temps que es balla, ho va fer perfectament aquest dia. També la Joana Bruguera i la Judit Núñez, que havien après aquell mateix dia el Schòtis, el van ballar perfectament.

 


Acabada l’exhibició, un grup de veterans i exbastoners van voler ballar davant el públic executant dos Balls Nous florits. Els balladors i balladores van ser:
Montse Riudavets Bonastre (Abanderada), Dani Gutiérrez Espartero, Montse Magdaleno Martínez, Marta Alegre Mora, Miquel Mas Tort, Pere Aloy Vallès, Pedro Sabi Rebollo i Mª Mercè Munné Figueres.
L’Alzinar va regalar una samarreta amb el logo de l’entitat i en missatge “L’alzinar el fem tots” a cada un dels nens participants i també al músic.
Les fotografies d’aquest dia les podreu trobar en l’apartat de FOTOGRAFIES de la nostra web: amasquefa.com/bastoners.
 

 

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?   [ Fer comentari ]

   
El teu comentariEnviant desde: 3.224.220.101  
Escriu el teu comentari, a continuació els quatre caracters de seguretat i finalment "Publicar comentari".
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)

Publicar comentari         

Maig2024

DlDmDcDjDvDsDg
29300102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930310102





  Un producte de:

 www.atotarreu.com

  Col.labora:

www.masquefa.cat