Nova guia formativa per a persones adultes

 
05/07/2016

Nova Guia formativa per a persones adultes

Ja es pot consultar la nova guia formativa per adults que es realitzarà en el Centre Tecnològic i Comunitari (CTC) de Masquefa a partir del mes de setembre.

La nova  programació inclou cursos en diferents àmbits com el d’empresa, de Tecnologies de la Informació i la Comunicació, d’ocupació, de coneixements base i accessos al sistema educatiu, llengües, expressió artística i esports (aquests dos darrers organitzats per les entitats), a més d'exposicions, xerrades i sortides.

Com a novetats, destaquen dos cursos:

  • RECEPCIONISTA  I ATENCIÓ AL PÚBLIC, curs de 110 hores, promogut pel Consell Comarcal de l’Anoia i el SOC, i dirigit a persones en situació d’atur. Les inscripcions a aquest curs finalitzen el 31 de juliol.
  • MÀRQUETING DIRECTE, curs de 4 hores sense cost pels assistents i dirigit a promoure un negoci amb pocs recursos. Les inscripcions seran del 17 d’octubre al 9 de novembre.

Tot i que la guia formativa es pot consultar en format paper a les dependències municipals i de manera online al web de l’Ajuntament de Masquefa -www.masquefa.cat- es farà una presentació de tota l’oferta de cursos el dia 19 de setembre a les 10h a la sala d’actes del CTC.

Per assistir a aquesta sessió informativa, caldrà que les persones interessades s’inscriguin presencialment al CTC (Av. Catalunya, 60) o bé online al següent enllaç.