GUIA FORMATIVA 2017 PER A PERSONES ADULTES

 
14/12/2016

La nova guia formativa per adults que engloba una oferta de cursos en els àmbits TIC, ocupació i empresa pel primer trimestre del 2017 ja s’ha publicat i es pot trobar en els punts de distribució habituals.

La nova  programació, que es porta a terme en el Centre Tecnològic i Comunitari (CTC) de Masquefa,  recull propostes d’alguns usuaris com:

  • 2 cursos de LINKEDIN, un adreçat a trobar feina, els dies 13 i 15 de febrer de 9.15 a 12.15 h, i l’altre adreçat a emprenedors i empreses per tal de generar més oportunitats de negoci, el dia 6 de març de 9.30 a 13.30 h. Ambdós cursos no tenen cap cost pels assistents.
  • EXCEL AVANÇAT, curs de 10 hores previst pel mes de març, però que ja té les inscripcions obertes.

A més a més, l’Ajuntament de Masquefa ha rebut una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) per dur a terme la formació ocupacional ANGLÈS A2, adreçada a persones aturades inscrites al SOC que tinguin un nivell acadèmic mínim de Graduat Escolar i vulguin aprendre a expressar-se de forma oral i escrita amb un nivell bàsic d’anglès. Aquest curs, no té cap cost pels assistents, s’inicia el 29 de desembre i les inscripcions ja estan obertes.

La guia formativa es pot consultar en format paper a les dependències municipals i de manera online al web de l’Ajuntament de Masquefa. Per a més informació sobre les inscripcions us podeu adreçar presencialment al CTC (Av. Catalunya, 60), al telèfon 937727828 o bé online al següent enllaç.