NOVA EDICIÓ DE FIRA FUTUR A MASQUEFA

 
19/12/2016

 

Tot a punt per acollir una nova edició de la Fira FUTUR

 

Masquefa acollirà el proper mes de març una nova edició de la Fira sobre educació i formació més important de la comarca, que l'any passat va aplegar més de 400 visitants.

El proper 9 de març el recinte La Fàbrica de Masquefa acollirà la 11a edició de la popular Fira FUTUR, un projecte que s’impulsa i es realitza des de la Xarxa TET Anoia Sud, de la qual formen part els municipis de Piera, Capellades, Cabrera d’Anoia, Vallbona, La Pobla de Claramunt, Hostalets de Pierola i Masquefa. Després de l'èxit assolit en l'edició de l'any passat, en què més de 400 persones d'arreu de la comarca van passar per La Fàbrica, enguany la Fira es presenta novament farcida d'un ampli catàleg de recursos i espais d'orientació acadèmica i professional adreçats a joves i famílies.

 

Un ampli catàleg d'espais i recursos complementat amb xerrades i tallers

Durant el matí està prevista la visita d'instituts i centres educatius de tota la comarca, mentre que a la tarda, en horari de 16 a 18h, l'espai estarà obert a tothom que el vulgui visitar. La Fira acull, entre d'altres coses, estands amb recursos formatius del territori; servei d’orientació personalitzada i un espai de presentació d’experiències per part de professionals de diferents àmbits. A banda dels espais físics que inclourà la mostra, durant la mateixa setmana hi ha previstes diverses xerrades i tallers sobre temes relacionats amb el món laboral, itineraris formatius, etc.