NOVA GUIA DE FORMACIÓ PER ADULTS (abril-juliol 2017)

 
06/03/2017

L’Ajuntament de Masquefa ofereix per al segon trimestre del 2017 cursos formatius per a persones adultes al Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa.

L’Ajuntament de Masquefa manté el seu ferm compromís amb l’impuls de projectes i activitats encaminades a millorar les competències tan personals com professionals dels masquefins. En aquesta línia, el consistori ofereix per al segon trimestre del 2017 una àmplia oferta de cursos formatius adreçats a persones adultes, que podeu consultar al següent enllaç.

La Guia Formativa inclou per als mesos d’abril, maig i juny i juliol del 2017 una variada oferta de cursos en els àmbits de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), ocupació i empresa i que es duran a terme al CTC de Masquefa.

Podeu aconseguir la vostra guia en format paper a les dependències municipals i de manera online al web del CTC i de l’Ajuntament de Masquefa.

Si esteu interessats en incriure-us a algun curs, ho podeu fer presencialment al CTC (Av. Catalunya, 60),trucar al telèfon del CTC (93 772 78 28) o bé fer-ho de forma online a través del següent enllaç.