Xarxa TET AnoiaSud

Pàgina principal >> Les Noticies >> MASQUEFA REFERMA EL SEU COMPROMÍS AMB EL PROJECTE "CRÉIXER-FUTUR: APRENENTATGE, FORMACIÓ I INSERCIÓ LABORAL PER A JOVES"
Les nostres noticies
LOGOS

MASQUEFA REFERMA EL SEU COMPROMÍS AMB EL PROJECTE "CRÉIXER-FUTUR: APRENENTATGE, FORMACIÓ I INSERCIÓ LABORAL PER A JOVES"

24/01/2017

El pla -impulsat per l’Ajuntament, la Fundació Privada Àuria i la Fundació Privada Jaume Balmes- té com a objectiu dotar els joves masquefins de formació educativa i professional per a la recerca activa de feina.

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha donat continuïtat al projecte “CRÈIXER-FUTUR: Aprenentatge, formació i inserció laboral per a joves”, un cop resolta la convocatòria de Projectes Singulars vinculats a la Garantia Juvenil, programa cofinançat pel Fons Social Europeu i el Servei d’Ocupació de Catalunya.

La Unió Europea ha destinat fons per fer front a la situació de desocupació juvenil a través de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, sota el lema “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”, i aquest és un dels projectes seleccionats, dotat amb una subvenció total de 147.642,05€.

L’Ajuntament de Masquefa, la Fundació Privada Àuria i la Fundació Privada Jaume Balmes són els promotors del projecte, que es va iniciar per primera vegada el gener de 2016. S’adreça a joves amb dificultats per seguir els aprenentatges a través del sistema educatiu formal dels municipis de l’Anoia Sud i propers, i pretén donar continuïtat al seu itinerari formatiu i laboral en vinculació amb l’entorn, comptant amb la implicació dels diferents agents socials -empreses, centres educatius, entitats i ajuntaments- i amb l’objectiu d’aconseguir la seva inserció laboral.

Per aconseguir realitzar la segona edició del projecte, ha estat molt important el suport rebut i la implicació per part d’ajuntaments, d’empreses, d’entitats i de centres educatius del territori, que han sumat esforços i han col·laborat per tal d'aconseguir uns bons resultats en la primera edició.

El projecte s’inicia aquest gener, amb un grup format per vint alumnes, i finalitzarà el desembre de 2017. Les aules formatives estan ubicades a l’edifici Francesc Mata i Sanghés, a La Beguda Alta. En aquest espai es duran a terme activitats formatives per adquirir els coneixements bàsics per accedir a un lloc de treball. Des del projecte també es continuaran vinculant els aprenentatges a l’entorn mitjançant serveis a la comunitat, com ara la cura i manteniment de zones enjardinades de les escoles, i en col·laboració amb l’Associació Grup de Voluntaris. Així mateix, es dóna continuïtat al contacte amb empreses i serveis del territori que permeten el coneixement del món laboral i, per tant, suposen una finestra d'accés al mercat de treball.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 216.244.66.236  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Ajuntament de Cabrera d'Anoia

Ajuntament de Capellades

Ajuntament de Els Hostalets de Pierola

Ajuntament de La Pobla de Claramunt

Ajuntament de La Torre de Claramunt

Ajuntament de Masquefa

Ajuntament de Piera

Ajuntament de Vallbona d'Anoia
  Un producte de:

www.amasquefa.com
  Col.labora:

www.diba.cat