Les nostres noticies
Programa 2021

Orienta't pel teu Futur

11/03/2021

A partir del 12 de març es podrà consultar al web de la Xarxa TET Anoia Sud l’oferta formativa postobligatòria i d’orientació del territori, experiències, xerrades d’orientació i informació específica dels centres educatius de l’entorn proper. 

Els municipis de la Xarxa TET Anoia Sud, amb el suport de la Diputació de Barcelona, aposten aquest 2021 per a reformular Fira Futur -la fira d’orientació de l’Anoia Sud que es duu a terme anualment a Masquefa- i adaptar-la al nou context de pandèmia. Així, el projecte abandona enguany el caràcter presencial dels darrers anys i es durà a terme íntegrament en format virtual per tal de garantir la salut i el benestar de tota la població i evitar el contagi i la propagació de la Covid-19.

Sota el nom d’”Orienta’t pel teu futur”, la nova versió telemàtica de Fira Futur manté el mateix objectiu i propòsits de sempre: oferir als joves, a les seves famílies i a les persones que volen seguir formant-se, els recursos necessaris per tal d’orientar millor el seu futur acadèmic i/o professional.

Així, a partir del 12 de març es podran consultar a través del web de la Xarxa TET Anoia Sud els següents recursos:

  • Oferta formativa postobligatòria i d’orientació del territori més proper a través de la Guia de recursos formatius 2021, que s’adreça principalment a joves que han acreditat l’ESO i a joves que no ho han fet l’educació secundària obligatòria i han de decidir l’itinerari a seguir a partir d’ara.
  • Experiències: es podran consultar vídeos de professionals i estudiants de diferents branques professionals que expliquen la seva experiència entorn a la tria dels estudis, les assignatures, les pràctiques, i la feina que desenvolupen.
  • Xerrades d’orientació adreçades a alumnes d’ESO, de PFI, famílies i professionals de l’orientació dels serveis municipals i dels centres educatius.
  • Informació específica de centres educatius i de formació de l’entorn proper, amb l’oferta prevista pel curs 2021-2022.

Tots aquests recursos es podran oferir gràcies a la participació activa d’instituts, centres de formació i serveis d’orientació,  que han facilitat  la informació necessària per a prestar els recursos formatius existents a l’Anoia Sud i en el seu àmbit d’influència, tant per continuar estudiant com per reprendre els estudis.

A través del següent enllaç podeu consultar el programa “Orienta’t pel teu futur 2021”.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 185.191.171.9  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Ajuntament de Cabrera d'Anoia

Ajuntament de Capellades

Ajuntament de Els Hostalets de Pierola

Ajuntament de La Pobla de Claramunt

Ajuntament de La Torre de Claramunt

Ajuntament de Masquefa

Ajuntament de Piera

Ajuntament de Vallbona d'Anoia
  Un producte de:

www.amasquefa.com
  Col.labora:

www.diba.cat