Els ajuntaments renoven el compromís amb la Xarxa TET Anoia Sud

Els ajuntaments que formen part de la Xarxa TET Anoia Sud donen continuïtat quatre anys més a aquest organisme que engloba un total de vuit municipis de la comarca i que té com a objectiu impulsar projectes conjunts per a la millora de l’èxit escolar i d’acompanyament en la transició escola-treball.

Proporcionar als joves una millora de les oportunitats educatives i de la seva orientació, acompanyament i formació en la transició escola-treball, i contribuir al desenvolupament econòmic i social del territori és un dels eixos prioritaris del govern municipal. En aquesta mateixa línia, els ajuntaments han renovat aquest mes de novembre el seu compromís amb la Xarxa Intermunicipal de Transició Escola-Treball de l’Anoia Sud.

La Xarxa TET, creada el 4 de desembre del 2008, està constituïda pels ajuntaments de Masquefa, Piera, Els Hostalets de Pierola, Capellades, La Pobla de Claramunt, La Torre de Claramunt, Vallbona d’Anoia i Cabrera d’Anoia i té com a objectiu sumar esforços i realitzar un treball en xarxa en el territori que permeti donar una resposta més efectiva a les necessitats socioeducatives compartides. El conveni, prorrogat l’any 2012, finalitzava aquest mes de desembre i els vuit consistoris que en formen part han decidit ampliar-lo de nou, quatre anys més, fruit dels bons resultats obtinguts conjuntament en matèria d’educació, ocupació i emprenedoria.

Conjuntament amb la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, la Xarxa TET ha creat formació post obligatòria a l’Anoia Sud –PFI, cursos de preparació per a les proves accés a CFCM i CFGS i Formació Ocupacional- i ha generat recursos i productes per proporcionar als joves del territori una millora de les oportunitats educatives i de la seva orientació, acompanyament i formació en la transició.

 

Octubre2019

DlDmDcDjDvDsDg
30010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031010203


Ajuntament de Cabrera d'Anoia

Ajuntament de Capellades

Ajuntament de Els Hostalets de Pierola

Ajuntament de La Pobla de Claramunt

Ajuntament de La Torre de Claramunt

Ajuntament de Masquefa

Ajuntament de Piera

Ajuntament de Vallbona d'Anoia
  Un producte de:

www.amasquefa.com
  Col.labora:

www.masquefa.cat